Een gietvloer voor uw woning of kantoor DRT Gietvloeren

Al sinds 1983 kunnen klanten op onze kwalitatieve gietvloeren rekenen voor hun woning, bedrijf of openbaar gebouw. Zo leveren we niet alleen in België, maar ook in Nederland. Heel wat klanten doen dan ook inspiratie op in onze showrooms in Antwerpen, Oss, Den Bosch of Zutphen. Neem een kijkje op de verschillende pagina’s van onze website en laat u verrassen door de mogelijkheden.

Gietvloer woning

Vandaag de dag kunnen we gietvloeren niet langer wegdenken in het interieur. Of u nu houdt van een landelijke stijl of eerder een moderne, strakke inrichting verkiest: een gietvloer maakt het àf. Heel wat mensen kiezen bewust voor een gietvloer omwille van de talrijke voordelen. Zo hebben ze geen naden en zijn ze bijzonder onderhoudsvriendelijk. Ook een combinatie met bestaande vloerverwarming is perfect mogelijk. Elke ruimte vraagt een gietvloer op maat. Daarom denken onze adviseurs maar al te graag met u mee. Op die manier vinden we een oplossing die volledig beantwoordt aan al uw verwachtingen. Of u nu een gietvloer zoekt voor uw keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer: zo’n vloer past altijd. Laat u inspireren door onze collectie gietvloeren voor woningen!

Gietvloeren voor uw woning

Treppenhaus Büro©
Wohnzimmer3 ©

Gietvloer bedrijven

Ook in commerciële ruimtes zien we steeds vaker gietvloeren liggen. De slijtvastheid en duurzaamheid spelen hierbij ongetwijfeld een rol. Wilt u een totaal nieuwe look&feel geven aan uw kantoor, winkel of openbaar gebouw? Dan is een gietvloer alvast een mooi begin. Bovendien vermijdt u torenhoge sloopkosten. Niet alleen qua techniek zijn gietvloeren interessant, maar ook de onderhoudsvriendelijkheid is een groot voordeel. Zo zijn gietvloeren tot maar liefst 25% goedkoper dan linoleumvloeren bijvoorbeeld. Wilt u graag een technische industrievloer laten installeren? Ook dan kunt u bij ons terecht

Naar gietvloeren voor commerciele

Radon Banner / Collage ©

Over deze gietvloer

De cementgebonden gietvloer heeft een stoer en uniek uiterlijk waarbij de kleurnuance en structuur tijdens het proces worden bepaald. Deze betonlookvloer zorgt voor een warme toevoeging in uw interieur en combineert prachtig met andere basale elementen als hout, beton en staal. Door het naadloze en natuurlijke karakter creëert u een rustgevende sfeer. Een unieke betonlook gietvloer om van te genieten.

De Living Concrete vloer is een duurzame gietvloer die veel optische verwantschap heeft met een gepolijste betonvloer en de kunststof betonlookvloer. Het is een cementgebonden gietvloer die in meerdere gangen wordt gepolijst en vervolgens met een polymeerwas wordt bewerkt.

Statistik

 • 51.1 Gastgewerbe
 • 30.1 Einzelhandel
 • 18.8 Dienstleistungen

DRT Gietvloeren - Ambachtelijke Design gietvloeren sinds 1983

DRT Gietvloeren levert een 4-tal verschillende gietvloeren met elk hun eigen karakter en speciale eigenschappen. De Urban Velvet is een hoogwaardige PU-Gietvloer (polyurethaan vloer), die zeer strak en sterk is maar toch zacht aanvoelt.

Die Unternehmensgeschichte
Testseite Zeitstrahl2 Testseite Zeitstrahl2
Testseite Zeitstrahl Testseite Zeitstrahl
Testseite Zeitstrahl1 Testseite Zeitstrahl1
Testseite Zeitstrahl2 Testseite Zeitstrahl2
DRT Testseite ©

Over DRT Vloeren DRT Vloeren sinds 1983 specialist in gietvloeren

DRT Vloeren is een ambachtelijk familiebedrijf gespecialiseerd in naadloze vloersystemen. We ontwikkelen, adviseren, verkopen, plaatsen én herstellen vloersystemen.

DRT maakt zowel design gietvloeren (voor woning of zaak/openbare gebouwen) als ook technische vloeren voor uiteenlopende bedrijfsvoering (bedrijfsvloeren). Daarnaast kunt u bij ons terecht voor service-, onderhoud- en schadeherstelwerkzaamheden voor uw vloer ongeacht of deze initieel geplaatst is door DRT.

Laat u inspireren door de ongekende mogelijkheden van onze vloeren voor uw woning, organisatie of bedrijf.

DRT Vloeren bestaat alweer 37 jaar. DRT staat voor Dobbelsteen Renovatie Techniek. De wortels van DRT liggen bij het introduceren van deze innovatieve producten (zoals esthetische gietvloeren maar ook de eerste industriële cementgebonden toplagen voor renovatie) op de Nederlandse markt.

DRT Testseite ©

Innovatie is altijd het kenmerk gebleven binnen DRT; wij lopen voorop. Of dit nu plaatsvindt binnen de designmarkt waar we reeds de eerste gietvloer in een woonkamer hebben geplaatst in 1985(!), we de eerste partij zijn in de Benelux met een eigen oplossingsgerichte DRT SOS afdeling die werkzaam is voor de gehele (kunststof) gietvloeren branche of dat we een nieuwe ultradunne betonlaag uitvinden voor een grote industriële klant. DRT innoveert en pioniert! We staan aan de basis van vele ontwikkelingen; sterker nog u staat vaak op die basis!

DRT is een familiebedrijf pur sang, kenmerkt zich door korte lijnen en snel handelen, continue innoveren en beslissingen nemen voor de lange termijn. Wij passen ons aan, aan iedere situatie. Pietjan Dobbelsteen en Andriëtte Dobbelsteen vormen de tweekoppige directie van het bedrijf.

Het allerbelangrijkste vinden wij dat we altijd iedereen in de ogen kunnen blijven kijken; we gaan daarom voor lange termijn klanttevredenheid, relaties en samenwerkingen. Een strategie voor de toekomst waarin Ambacht & Kwaliteit als sinds 1983 de basis vormen. Maar we gaan hierin ook verder. We denken mee over het ambachtvak van de toekomst, vinden innovatief werkgeverschap belangrijk en vinden dat je als ondernemers een verantwoordelijkheid draagt binnen de maatschappij.

Meer informatie

Coronafälle in Niedersachsen

Stand: September 2020 • Niedersachsen
 • Bayern
 • Nordrhein - Westfalen
 • Baden - Württemberg
 • Hessen
 • Berlin
 • Rheinland - Pfalz
 • Sachsen
 • Hamburg
 • Schleswig - Holstein
 • Brandenburg
 • Thüringen
 • Saarland
 • Bremen
 • Sachsen - Anhalt
 • Mecklenburg - Vorpommern
DRT Testseite

DRT biedt verschillende soorten gietvloeren aan. Een gietvloer speciaal voor woningen tot specifieke gietvloeren die uitermate geschikt zijn voor winkels, showrooms en kantoren.

Social Media

Abonennten Instagram Facebook
11.09.2020 1.541 2.520
18.09.2020 1.540 2.514
25.09.2020 1.565 2.529
02.10.2020 1.575 2.535
09.10.2020 1.583 2.549
16.10.2020 1.605 2.553
 • DRT Testseite

  Laat u inspireren door de ongekende mogelijkheden van onze vloeren voor uw woning, organisatie of bedrijf.

 • DRT Testseite

  DRT Vloeren is een jong en dynamisch bedrijf dat een continue groei doormaakt.

Unsere Leistungen

 • Finanzierung
 • Planung und Beratung
 • Lieferung und Montage
 • Aufmaß

Info & Service

Ihre Ansprechpartner

Schoenke Jutta

Remmers Zentrale Löningen

info@remmers.de
Bauten- & Bodenschutz
Carina Heilen
Holzfarben & Lacke

Ihre Ansprechpartner

Schoenke Jutta

Remmers Zentrale Löningen

info@remmers.de
Bauten- & Bodenschutz
Carina Heilen
Holzfarben & Lacke

Ihre Ansprechpartner

Fensterindustrie
Stöger Martin
Holz- & Fertighausindustrie
Bongartz Michael
Möbel- und Küchenindustrie
Default_bild_Headset
Bauten- & Bodenschutz
Carina Heilen